Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار آذربایجان شرقی گفت: تنها در سال 2018 میلادی، مبادلات اقتصادی دو کشور 40 درصد افزایش یافته و هم‌اکنون، ایران چهارمین شریک اقتصادی ارمنستان است.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، محمدرضا پورمحمدی امروز در دیدار سفیر ارمنستان در ایران، اظهار داشت: در سایه روابط فرهنگی و تاریخی ایران و ارمنستان، امروز هموطنان مسلمان و ارمنی در نقاط مختلف ایران و بویژه تبریز در شرایط کاملاً مسالمت‌آمیز زندگی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه مناسبات دو کشور در سال‌های اخیر رو به گسترش بوده است، افزود: پس از سفر دکتر روحانی به ایروان برای شرکت در اجلاس سران اتحادیه اقتصادی اوراسیا، روند توسعه روابط، پرشتاب‌تر نیز شده است.

پورمحمدی خاطرنشان کرد: تنها در سال 2018 میلادی، مبادلات اقتصادی دو کشور 40 درصد افزایش یافته و هم‌اکنون، ایران چهارمین شریک اقتصادی ارمنستان است.

استاندار آذربایجان شرقی، تردد سالانه 200 هزار نفر از اتباع و گردشگران دو کشور را نتیجه اقدامات سازنده در جهت تسهیل رفت‌وآمد گردشگران و لغو روادید بین دو کشور عنوان کرد و گسترش روابط فرهنگی و گردشگری را موجب پایدارتر شدن روابط اقتصادی دانست.

وی با اشاره به موقعیت ژئوپلیتیکی استان آذربایجان شرقی به عنوان تنها دریچه دسترسی ارمنستان به آسیا و خاورمیانه، بر گسترش روابط بین استان‌های مرزی دو کشور تأکید کرد.

پورمحمدی همچنین ظرفیت‌های آذربایجان شرقی در حوزه‌های صنعت، معدن، کشاورزی و خدمات را یادآور شد و بر آمادگی فعالان اقتصادی و بخش خصوصی استان برای همکاری‌های مشترک با ارمنستان در زمینه‌های مختلف تأکید کرد.

استاندار آذربایجان شرقی حوزه‌های مختلف علمی و دانشگاهی را از جمله زمینه‌های مناسب برای همکاری با ارمنستان دانست و توسعه همکاری در این زمینه‌ها را مورد تأکید قرار داد.

پورمحمدی همچنین اهتمام دولت ارمنستان نسبت به حل برخی مشکلات در حوزه ترانزیت و حمل‌ونقل بار در مرز دو کشور و پیگیری مسأله آلودگی رود ارس توسط پساب‌های صنعتی این کشور را خواستار شد.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: آذربایجان شرقی ارمنستان آلودگی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۶۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی رفع شد

به گزارش‬ خبرگزاری‬ مهر‬ به‬ نقل‬ از‬ روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین المللی به ایران و تردد داخل مرزهای کشورمان، با همکاری کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و پلیس راهور فراجا، بلامانع شد.

این طرح در راستای تحقق اهداف «سند انتظار» دولت سیزدهم در خصوص «اولویت های تحولی حوزه گردشگری» و تأکید وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مبنی بر تسهیل ورود مسافران و ‏گردشگران دیگر کشورها با وسایل نقلیه شخصی به ایران، انجام شد و برای به نتیجه رسیدن آن، طی دو سال اخیر اقدامات مؤثری از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با همکاری سایر سازمان های مسئول انجام شده است.

از آنجایی که گردشگری و سفر با استفاده از وسایل نقلیه شخصی موجب کاهش هزینه های سفر، افزایش سرعت تردد، افزایش تعداد گردشگران و همچنین رونق کسب و کار تمامی صنوف و اقشاری که در مسیرهای گردشگری فعالیت دارند می شود، طرح روان سازی و تسهیل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه شخصی مسافران و گردشگران خارجی به کشور از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ارائه و پیگیری شده است.

سفر زمینی با وسایل نقلیه شخصی یکی از عناصر مورد علاقه و انگیزه های گردشگران دنیاست. این نوع سفر در سال های اخیر طرفداران بیشتری در جهان پیدا کرده است. از این رو، تسهیل تردد بین المللی وسایل نقلیه مسافران و گردشگران خارجی می تواند به رشد گردشگری ورودی و افزایش سهم آن در شاخص های اشتغال زایی و اقتصادی به ویژه تولید ناخالص داخلی کشور موثر عمل کند.

این مشکل، سالیان متمادی موجب نارضایتی گردشگران شده بود که خوشبختانه پس از پیگیری ها و هماهنگی های کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با مقامات و مدیران دستگاه های ذیربط در کشور با تأیید معاون اجرایی و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، موضوع بلامانع بودن ورود وسایل نقلیه با پلاک بین ‏المللی به کشور، در فروردین ماه ۱۴۰۳ توسط رئیس پلیس راهور فراجا به تمامی واحدهای ذیربط ابلاغ و به اجرا گذاشته شد.

در پی اجرای این طرح، زین پس بر اساس کنوانسیون ‏های بین ‏المللی و قانون الحاق ایران به‏ کنوانسیون عبور و مرور جاده‏ای (۱۹۶۸ وین)، ورود موقت وسایل نقلیه موتوری مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بین المللی به ایران و تردد داخل مرزهای کشورمان، بلامانع است و فقط خودروهایی‏ که بدون پلاک بین‏ المللی قصد ورود به‏ کشور را دارند ملزم به نصب فوری پلاک گذر موقت در تمامی مبادی ورودی به کشور، خواهند بود.

کد خبر 6092871 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • روز پر اتفاق اتاق تبریز در نمایشگاه ایران اکسپو
  • مذاکره هیئت‌های تجاری کشورهای مختلف با فعالان اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • علی‌اف: صلح در قفقاز جنوبی تنها از طریق عادی‌سازی روابط باکو-ایروان حاصل می‌شود
  • آزادسازی آب شرب از صنایع آذربایجان شرقی
  • پیشرفت‌های علمی و صنعتی کشور نتیجه زحمات و تلاش‌های نیروی کار است
  • رفع مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی
  • حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران
  • شرایط جدید ورود وسایل نقلیه اتباع خارجی به ایران
  • مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی رفع شد
  • حل مشکل تردد و ورود موقت وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران